Transportregels

De 5 TRANSPORTREGELS van zero2green
Er zijn transportregels nodig om je transport zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Welke dat zijn lees je hier.

1. VERPAK HET GOED
Een ontvanger wordt niet blij van een pakket dat slecht verpakt is. Zeker als het gaat om kwetsbare of breekbare producten.
Verpak het daarom met een passende kartonnen doos en gebruik vulmateriaal indien nodig.

Zero2green biedt nog geen koeltransporten aan. Mocht je product gekoeld moeten worden vervoerd, dan raad ik u aan om een speciale koelbox, die de temperatuur voldoende waarborgt, mee te leveren.

2. ADRESSERING
Om misverstanden te voorkomen dient u gebruik te maken van een duidelijk leesbaar adres op het pakket.
Zo wordt voorkomen dat er onnodige kilometers gemaakt worden en wordt je pakket zo snel mogelijk bezorgd op het juiste adres.

3. CHAUFFEUR IS ALLEEN
Houd er rekening mee dat de chauffeur alleen is. Zijn de goederen niet door 1 persoon te laden en/of te lossen, dan wordt hulp bij het laad- en losadres zeer op prijs gesteld. Sterker nog, hulp is dan een voorwaarde om te kunnen laden en/of lossen.

4. ZERO2GREEN VERVOERT BIJNA ALLES
Alleen geen:
Levende dieren;
Gevarengoed;
Alcohol, drugs, verdovende middelen;
Vuurwapens;
Illegale of gestolen goederen;
Alle voorwerpen die bij wet verboden zijn.

5. ACCEPTATIE ORDER
Zero2green behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van reden een (betaalde) order te weigeren. In geval van weigering van de order wordt contact opgenomen en wordt de, eventueel, reeds gedane betaling retour gestort binnen 7 dagen.

Geverifieerd door MonsterInsights