SCHONE LUCHT EN PAKKETBEZORGING

SCHONE LUCHT EN PAKKETBEZORGING

Luchtvervuiling door koeriers

Schone lucht is van groot belang voor onze gezondheid en het milieu. En het is een belangrijk onderwerp in onze maatschappij. Er zijn veel manieren waarop we bijdragen aan de vervuiling van de lucht, waaronder verkeer en industrie. Een andere belangrijke bron van luchtvervuiling is pakketbezorging door koeriers.

Met de groeiende populariteit van online winkelen, is er een toename van het aantal pakketjes dat bezorgd wordt. Dit betekent dat er meer vrachtwagens, scooters en bromfietsen op de weg zijn, waardoor de uitstoot van schadelijke stoffen toeneemt. Bovendien is er vaak sprake van “leegrijden” van deze voertuigen, wat betekent dat ze vaak rijden zonder dat er een pakketje aan boord is. Dit veroorzaakt nog meer onnodige uitstoot.

Welke oplossing is er?

Er zijn echter manieren waarop we de impact van pakketbezorging op de luchtkwaliteit kunnen verminderen. Een van de belangrijkste manieren is door te investeren in schonere voertuigen. Elektrische voertuigen produceren geen uitlaatgassen en zijn daarom een veel beter alternatief voor traditionele brandstofvoertuigen. Dit betekent dat de lucht in steden schoner zou zijn als er meer elektrische auto’s op de weg waren. Bovendien, elektrische auto’s zijn stiller en produceren minder geluidsoverlast. Ook kunnen er maatregelen worden genomen om te voorkomen dat voertuigen leeg rijden, bijvoorbeeld door route-optimalisatie software te gebruiken.

Een andere manier om de impact van pakketbezorging op de luchtkwaliteit te verminderen, is door te investeren in duurzame verpakkingsmaterialen. Hierdoor zullen er minder verpakkingsmaterialen nodig zijn en zal er minder afval ontstaan.

Samenwerking is belangrijk

Tot slot kan de samenwerking tussen de pakketbezorgingsbedrijven worden verbeterd om zo de efficiëntie te verhogen. Dit kan bijvoorbeeld door het delen van voertuigen en routes. Hierdoor zullen er minder voertuigen nodig zijn en zal er minder uitstoot ontstaan.

Conclusie

Kort samengevat, pakketbezorging is een belangrijke bron van luchtvervuiling. Er zijn echter manieren waarop we de impact hiervan kunnen verminderen, zoals door te investeren in schonere voertuigen, het voorkomen van leegrijden en het gebruik van duurzame verpakkingsmaterialen. Laten we samen werken aan een schonere lucht voor ons allen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dienst 7 - Duurzame Distributie

Deze koeriersdienst maakt gebruik van een 100% elektrische auto met groot bereik.

Bij deze dienst is het mogelijk om het distribueren van meerdere pakketten geheel duurzaam en schoon te laten uitvoeren.
Door samenwerking met meerdere duurzame partners waaronder fietskoeriers is het mogelijk om grote hoeveelheden te distribueren. Denk bijvoorbeeld aan eindejaarsgeschenken.
Daar deze dienst afhankelijk is van vele factoren is een vast bedrag niet te noemen. Maar samen komen we er wel uit en vinden we een prijs die voor een ieder passend is. Vraag nu uw offerte aan!

Dienst 4 - Huur een koerier per uur

Deze koeriersdienst gebruikt een 100% elektrische auto met een groot bereik.

Zijn er naast het afleveren van de zending nog andere werkzaamheden? Zoals het meehelpen met het opzetten van bijv. apparatuur? Waarom huurt u dan geen zero2green-koerier in voor uw verzendingen?

Ook in te zetten voor het afleveren van meerdere pakketten en/of brieven op verschillende locaties in de Randstad of daarbuiten.

U betaald dan per uur voor een duurzame, betrouwbare en kosteneffectieve dienst.

De verzendingen worden zo daadwerkelijk duurzaam en schoon vervoerd om ze veilig en op tijd af te leveren.

Dienst 5 - Bagage Service

Exclusieve service van het hotel verzorgt door Zero2green Courier Services.

Deze koeriersdienst gebruikt een 100% elektrische auto met een groot bereik.

Voordelen van duurzaam en persoonlijk vervoer door Zero2green:

 1. Het vervoer gebeurt met een elektrische auto, dus emissievrij en duurzaam.
 2. Geen massavervoer.
 3. Persoonlijk want de bagage wordt door de chauffeur die het ophaalt ook afgeleverd. Er vindt geen overslag plaats. Alles wordt discreet afgehandeld.

De betaling kan als volgt gedaan worden:

 1. Betaling gebeurt vooraf via Paypal en daarom is de in aanmerking komende aankoop (koeriersdienst) gedekt door de PayPal Aankoopbescherming.
  (er dient dan wel eerst een PayPal-account aangemaakt te worden als die er nog niet is. Voordeel: het is eenvoudig te doen)
 2. Of de betaling gebeurt via een betaalverzoek via de KNAB bank.

Werkwijze:
Zero2green heeft afspraken gemaakt met de meeste Green Key hotels voor het ophalen van de vergeten bagage.

Aanmelden voor het ophalen en terugbrengen van uw goederen gaat op de volgende eenvoudige manier:

 1. Vul het formulier in op zero2green.nl/offerte
 2. Ik neem contact met u op om de details te bespreken
 3. Als u akkoord gaat stuur ik u een betaalverzoek
 4. Na betaling ga ik naar het hotel en haal uw goederen op en lever ze linea recta af op het afgesproken adres.
 5. Als u persoonlijk het hotel inlicht dat de koerier van Zero2green uw bagage komt ophalen dan kan er geen misverstand over bestaan.