Over zero2green

100% duurzaam

zero2green biedt met 100% duurzame koeriers daadwerkelijke oplossingen voor interstedelijke distributie voor bedrijven en organisaties die echt gaan voor groen.
De focus ligt nu vooral op een schone binnenstad. Daar wordt de duurzame samenleving steeds zichtbaarder met fietskoeriers en elektrische vervoersmiddelen.

Helaas geldt dit (nog) niet voor interstedelijk transport. Hierdoor bepalen auto’s en vrachtwagens met veel CO2 uitstoot nog steeds het straatbeeld tussen de steden. Terwijl er mogelijkheden genoeg zijn dit te veranderen. Nu de wil nog.
Daar gaat zero2green iets aan doen!

zero2green’s passie is het verbeteren van de kwaliteit van de lucht die we constant inademen en het reduceren van de gevaarlijke uitstoot van uitlaatgassen in en rond onze steden.

Een relevante bijdrage leveren aan een steeds schonere leefomgeving is voor de moderne onderneming een must. Niets doen aan duurzaamheid is in de huidige tijd geen optie meer. Maar hoe zeer de meeste organisaties niets liever willen dan duurzaam ondernemen lukt het niet altijd 100%. Goed bedoeld is niet automatisch goed gedaan.

Dat maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen essentieel is voor het imago van de onderneming staat vast. “Iets” doen aan duurzaamheid is dus voor de meeste ondernemingen essentieel. Maar de markt wordt steeds kritischer.

Dossier Duurzaam 2017 publiceerde de volgende resultaten:
“72% van de consumenten vindt dat bedrijven een positieve bijdrage aan de maatschappij moeten leveren, maar slechts een kwart vindt dat bedrijven dit ook daadwerkelijk doen”. (bron: http://www.dossierduurzaam.nl/Resultaten)

zero2green daagt uit tot daadwerkelijk duurzame distributie” is daarom niet zomaar onze slogan. Een “beetje” duurzaam is niet meer voldoende.

zero2green daagt organisaties uit nu daadwerkelijk te investeren in het duurzamer maken van hun complete distributiekanaal.  De boel duurzaam in beweging krijgen. Daar gaat het om!
Het mes snijdt aan twee kanten: Hoe schoner de onderneming hoe schoner het imago.

Wat biedt zero2green op het gebied van
duurzaamheid?

  • 100% duurzaamheidsgarantie binnen uw complete distributie kanaal
  • voertuigen die geen CO2 uitstoten. (zero)
  • geen concessies.
  • geen hybride auto’s of auto’s op biogassen, maar alleen 100% elektrische auto’s.
  • 100% duurzaamheidsgarantie (U kunt dus tegen uw klanten echt zeggen dat de goederen daadwerkelijk schoon en duurzaam vervoerd worden)
  • een duurzaam imago
NEEM CONTACT OP
Zero 2 Green Tesla

CO2-vrije levering

Door CO2-vrij en schoon te leveren kan zero2green op een simpele manier uw CO2-voetafdruk verlagen en het groene imago van uw bedrijf vergroten.

Het is voor een ondernemer niet altijd even makkelijk om ook daadwerkelijk iets te doen aan duurzaamheid, vaak ontbreekt de kennis (het is ook niet je core-business) maar het kost ook veel tijd.

Om aan de CO2 reductiedoestellingen van het Klimaatakkoord te voldoen, bent u als ondernemer wel genoodzaakt om stappen te zetten richting schoner transport.

Door gebruik te maken van de diensten van zero2green is op eenvoudige wijze al een goed begin te maken met het verduurzamen van het transportproces.

NEEM CONTACT OP

Neem contact op

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier.