Mijn klanten

Mijn klanten

Zero2green biedt bij uitstek de klanten van Zero2green Koeriersdiensten, die duurzaamheid en vergroening van hun processen belangrijk vinden, een uitkomst op het gebied van milieuvriendelijk pakketvervoer. Maar in principe zijn we er voor iedereen.
Voor particulieren en bedrijven.

Uw zending is bij Zero2green in goede en “groene” handen. En wordt vervoerd alsof het van ons is, dus zeer zorgvuldig en met gepaste aandacht.

Zero2green is uw groene partner en wij gaan integer en respectvol om met uw zending. Dat zit in ons dna. Evenals duurzaamheid en emissieloos leveren.

Wie zijn de klanten van Zero2green Koeriersdiensten?

 

PR-bureaus

Voor een aantal PR-bureaus breng ik allerlei zaken rond die ik persoonlijk aflever bij bijvoorbeeld influencers. Meer en meer PR-organisaties willen graag dat het emissieloos vervoerd wordt en daar kan ik ze bij helpen.

Netbeheerders

Voor bijvoorbeeld een regionale netbeheerder uit de Randstad bezorg ik de interne post.
Deze netbeheerder gaat heel bewust om met het milieu en het klimaat en zocht én vond een
milieu- en klimaatbewuste koerier, namelijk zero2green!

Milieuorganisaties

Ook voor milieuorganisaties zoals Milieudefensie vervoer ik met regelmaat pakketten die vaak over de stadsgrenzen vervoerd moeten worden. Deze organisaties willen ook dan dat het milieu niet belast wordt met vervuiling en daar kan ik voor zorgen.

Refurbished hardware

Ik rij ook voor bedrijven die zich duurzaam bezig houden met het renoveren van printers. Zij zijn dus echt duurzaam bezig omdat ik die refurbished printers emissieloos met mijn elektrische auto aflever bij de klant. 

Voor de bouw

In opdracht van een ander koeriersbedrijf breng ik zaken rond die benodigd zijn in de bouw. Vaak is daar spoed bij omdat men anders niet verder kan en dat kost geld. Met mijn elektrische auto lever ik het op tijd af en ook nog eens duurzaam.

Verfproducenten

Ook in opdracht van een ander koeriersbedrijf bezorg ik verf voor herstelbedrijven voor auto’s. Of het nu naar de kop van Noord-Holland moet of naar het diepe zuiden. Dat is geen probleem en het wordt ook nog eens emissieloos bezorgd.

Bloemen en kado’s

Onlangs voor een ander koeriersbedrijf grote partijen bloemen bezorgd. Het leuke hieraan is dat mensen ontzettend blij worden bij het ontvangen van de bloemen. Alsof de bloemen van mij afkomstig zijn. En als het dan ook nog eens duurzaam geleverd wordt waardeert men dat zeer.

Advocatuur en Consultancy

Mijn diensten zijn ook uitstekend geschikt voor het transporteren van bijv. vertrouwelijke documenten zoals stukken voor het gerechtshof, identiteitsbewijzen etc. Juridische documenten die dus met spoed vervoerd moeten worden naar de rechtbank of uw cliënten, direct van A naar B. Dat kan nu dus ook emissieloos en duurzaam. De zending wordt op de juiste locatie bij de juiste persoon afgeleverd. U ontvangt na levering een ontvangstbewijs met de handtekening van de persoon die het in ontvangst heeft genomen.

Kwekers en tuinders

Kwekers en tuinders zijn bij uitstek al groen. Zou gek zijn als die groene plantjes vervoerd zouden worden met CO2 uitstotende busjes. Daar is dan niks groens meer aan. Ook voor een kweker uit Gelderland vervoer ik emissievrij zijn mini boompjes naar de omgeving van Aalsmeer. Daar worden ze ingepakt om vervolgens te worden verzonden naar de klant.

Veilingen en Marktplaats

Heeft u iets leuks gekocht op een veiling of op Markplaats voor een mooi prijsje? Dan moet u de kavel vaak ergens in het land of wellicht over de grens ophalen. Ik haal uw kavel op bij het veilinghuis zodra deze vrijkomt. Dat kan wanneer u mij een kopie van de papieren geeft waarmee u het had kunnen ophalen. Ik controleer ter plaatse of alles in orde en compleet is waarna ik het veilig bij u aflever.

 

U kunt hier een offerte aanvragen of contact opnemen

Dienst 7 - Duurzame Distributie

Deze koeriersdienst maakt gebruik van een 100% elektrische auto met groot bereik.

Bij deze dienst is het mogelijk om het distribueren van meerdere pakketten geheel duurzaam en schoon te laten uitvoeren.
Door samenwerking met meerdere duurzame partners waaronder fietskoeriers is het mogelijk om grote hoeveelheden te distribueren. Denk bijvoorbeeld aan eindejaarsgeschenken.
Daar deze dienst afhankelijk is van vele factoren is een vast bedrag niet te noemen. Maar samen komen we er wel uit en vinden we een prijs die voor een ieder passend is. Vraag nu uw offerte aan!

Dienst 4 - Huur een koerier per uur

Deze koeriersdienst gebruikt een 100% elektrische auto met een groot bereik.

Zijn er naast het afleveren van de zending nog andere werkzaamheden? Zoals het meehelpen met het opzetten van bijv. apparatuur? Waarom huurt u dan geen zero2green-koerier in voor uw verzendingen?

Ook in te zetten voor het afleveren van meerdere pakketten en/of brieven op verschillende locaties in de Randstad of daarbuiten.

U betaald dan per uur voor een duurzame, betrouwbare en kosteneffectieve dienst.

De verzendingen worden zo daadwerkelijk duurzaam en schoon vervoerd om ze veilig en op tijd af te leveren.

Dienst 5 - Bagage Service

Exclusieve service van het hotel verzorgt door Zero2green Courier Services.

Deze koeriersdienst gebruikt een 100% elektrische auto met een groot bereik.

Voordelen van duurzaam en persoonlijk vervoer door Zero2green:

 1. Het vervoer gebeurt met een elektrische auto, dus emissievrij en duurzaam.
 2. Geen massavervoer.
 3. Persoonlijk want de bagage wordt door de chauffeur die het ophaalt ook afgeleverd. Er vindt geen overslag plaats. Alles wordt discreet afgehandeld.

De betaling kan als volgt gedaan worden:

 1. Betaling gebeurt vooraf via Paypal en daarom is de in aanmerking komende aankoop (koeriersdienst) gedekt door de PayPal Aankoopbescherming.
  (er dient dan wel eerst een PayPal-account aangemaakt te worden als die er nog niet is. Voordeel: het is eenvoudig te doen)
 2. Of de betaling gebeurt via een betaalverzoek via de KNAB bank.

Werkwijze:
Zero2green heeft afspraken gemaakt met de meeste Green Key hotels voor het ophalen van de vergeten bagage.

Aanmelden voor het ophalen en terugbrengen van uw goederen gaat op de volgende eenvoudige manier:

 1. Vul het formulier in op zero2green.nl/offerte
 2. Ik neem contact met u op om de details te bespreken
 3. Als u akkoord gaat stuur ik u een betaalverzoek
 4. Na betaling ga ik naar het hotel en haal uw goederen op en lever ze linea recta af op het afgesproken adres.
 5. Als u persoonlijk het hotel inlicht dat de koerier van Zero2green uw bagage komt ophalen dan kan er geen misverstand over bestaan.