Mijn klanten

Mijn klanten

Zero2green biedt bij uitstek de klanten van Zero2green Koeriersdiensten, die duurzaamheid en vergroening van hun processen belangrijk vinden, een uitkomst op het gebied van milieuvriendelijk pakketvervoer. Maar in principe zijn we er voor iedereen.
Voor particulieren en bedrijven.

Uw zending is bij Zero2green in goede en “groene” handen. En wordt vervoerd alsof het van ons is, dus zeer zorgvuldig en met gepaste aandacht.

Zero2green is uw groene partner en wij gaan integer en respectvol om met uw zending. Dat zit in ons dna. Evenals duurzaamheid en emissieloos leveren.

Wie zijn de klanten van Zero2green Koeriersdiensten?

 

PR-bureaus

Voor een aantal PR-bureaus breng ik allerlei zaken rond die ik persoonlijk aflever bij bijvoorbeeld influencers. Meer en meer PR-organisaties willen graag dat het emissieloos vervoerd wordt en daar kan ik ze bij helpen.

Netbeheerders

Voor bijvoorbeeld een regionale netbeheerder uit de Randstad bezorg ik de interne post.
Deze netbeheerder gaat heel bewust om met het milieu en het klimaat en zocht én vond een
milieu- en klimaatbewuste koerier, namelijk zero2green!

Milieuorganisaties

Ook voor milieuorganisaties zoals Milieudefensie vervoer ik met regelmaat pakketten die vaak over de stadsgrenzen vervoerd moeten worden. Deze organisaties willen ook dan dat het milieu niet belast wordt met vervuiling en daar kan ik voor zorgen.

Refurbished hardware

Ik rij ook voor bedrijven die zich duurzaam bezig houden met het renoveren van printers. Zij zijn dus echt duurzaam bezig omdat ik die refurbished printers emissieloos met mijn elektrische auto aflever bij de klant. 

Voor de bouw

In opdracht van een ander koeriersbedrijf breng ik zaken rond die benodigd zijn in de bouw. Vaak is daar spoed bij omdat men anders niet verder kan en dat kost geld. Met mijn elektrische auto lever ik het op tijd af en ook nog eens duurzaam.

Verfproducenten

Ook in opdracht van een ander koeriersbedrijf bezorg ik verf voor herstelbedrijven voor auto’s. Of het nu naar de kop van Noord-Holland moet of naar het diepe zuiden. Dat is geen probleem en het wordt ook nog eens emissieloos bezorgd.

Bloemen en kado’s

Onlangs voor een ander koeriersbedrijf grote partijen bloemen bezorgd. Het leuke hieraan is dat mensen ontzettend blij worden bij het ontvangen van de bloemen. Alsof de bloemen van mij afkomstig zijn. En als het dan ook nog eens duurzaam geleverd wordt waardeert men dat zeer.

Advocatuur en Consultancy

Mijn diensten zijn ook uitstekend geschikt voor het transporteren van bijv. vertrouwelijke documenten zoals stukken voor het gerechtshof, identiteitsbewijzen etc. Juridische documenten die dus met spoed vervoerd moeten worden naar de rechtbank of uw cliënten, direct van A naar B. Dat kan nu dus ook emissieloos en duurzaam. De zending wordt op de juiste locatie bij de juiste persoon afgeleverd. U ontvangt na levering een ontvangstbewijs met de handtekening van de persoon die het in ontvangst heeft genomen.

Kwekers en tuinders

Kwekers en tuinders zijn bij uitstek al groen. Zou gek zijn als die groene plantjes vervoerd zouden worden met CO2 uitstotende busjes. Daar is dan niks groens meer aan. Ook voor een kweker uit Gelderland vervoer ik emissievrij zijn mini boompjes naar de omgeving van Aalsmeer. Daar worden ze ingepakt om vervolgens te worden verzonden naar de klant.

Veilingen en Marktplaats

Heeft u iets leuks gekocht op een veiling of op Markplaats voor een mooi prijsje? Dan moet u de kavel vaak ergens in het land of wellicht over de grens ophalen. Ik haal uw kavel op bij het veilinghuis zodra deze vrijkomt. Dat kan wanneer u mij een kopie van de papieren geeft waarmee u het had kunnen ophalen. Ik controleer ter plaatse of alles in orde en compleet is waarna ik het veilig bij u aflever.

 

U kunt hier een offerte aanvragen of contact opnemen

Geverifieerd door MonsterInsights