Koerier Utrecht

zero2green

Koerier Utrecht

Utrecht, oftewel Utreg dan wel Utereg.
De stad bevindt zich in de Randstad en is centraal gelegen op een knooppunt van wegen, spoorwegen en waterwegen. Daardoor is het een toonaangevende beurzen- en conferentiestad. Ook is het het hardst groeiende economische centrum – vooral in de dienstensector – van zowel de Randstad als Nederland. Kortom, de elektrische koerier uit Hilvesum, zero2green Courier Services, zorgt ervoor dat alle inwoners duurzaam en emissieloos goederen kunnen verzenden en ontvangen.

Uniek in Nederland

Duurzaam en
Zero-Emission

100% elektrisch

NL en EU dekkend

Binnen een half
uur bij u

Vaste prijs afspraak

“De Tesla koerier”

Koerier Utrecht

zero2green, oftewel de “Tesla koerier”, vervoert uw zending 100% elektrisch. Dus zonder uitstoot en CO2-voetafdruk verlagend. (Denk bijvoorbeeld aan uw CO2-prestatieladder!)

Tarieven koerier Utrecht

Vanaf € 0,45 per km, altijd een vaste prijs, zonder verborgen kosten.

Binnen 30 minuten

De chauffeur haalt vrijwel altijd binnen 30 minuten uw zending op om die direct te gaan bezorgen. Dus geen overslag en altijd persoonlijk afgeleverd.

Neem contact op

6 dagen per week via
035 2055 035
7 dagen per week via info@zero2green.nl
7 dagen per week viaofferteformulier
7 dagen per week via   contact pagina

Duurzame partner in Utrecht

Betrouwbare partner

zero2green is uw duurzame en betrouwbare partner uit Hilversum voor het vervoeren van pakketten en goederen. Hoewel nog klein heeft zero2green grote ambities om Utrecht niet verder te vervuilen door het vervoeren van pakketten. Dat doet zero2green dmv het gebruik van een 100% elektrische auto. Dus geen uitstoot van CO2, uitlaatgassen en fijnstof.

 Persoonlijk en duurzaam

Duurzaam vervoer is van belang voor veel ondernemers in Utrecht, maar ook voor de particulier. U kunt erop rekenen dat het vervoer goed geregeld is. Zo zorgt zero2green voor een vlekkeloze en persoonlijke verzending of ontvangst van uw goederen. Dat is het voordeel van een regionale, kleine onderneming zoals zero2green.

Groen netwerk

Mits het die ene keer niet gaat lukken om uw opdracht aan te nemen dan kan ik terugvallen op een groot netwerk van collega’s. Hierdoor kan ik er voor zorgen dat uw opdracht toch zo groen mogelijk bezorgd wordt door zeer betrouwbare en ervaren partners.

Voor wie is zero2green dé koerier bij uitstek?

Voor elke particulier, zzp-er, bedrijf, winkel, kantoor of overheidsinstelling kan zero2green alle spoedzendingen (en ook zendingen met minder spoed) emissieloos en schoon verzenden en bezorgen. Heeft u regelmatige verzendingen en ontvangsten? Dan zorg ik voor korting. Is er sprake van grote verzendingen? Ook dat kan zero2green verzorgen.

Altijd een daadwerkelijke duurzame vervoersoplossing om de hoek, Utrecht verdient het! Wordt ook klant en geniet van de vele voordelen van de koeriersdiensten van zero2green!

Geverifieerd door MonsterInsights