Koerier Hilversum

zero2green

Koerier Hilversum

Hilversum, mediastad van Nederland. De plaats waar zero2green Courier Services gevestigd is. Hilversum ligt in één van de mooiste gebieden van Nederland, namelijk ‘t Gooi. Met zijn bossen, heide en meren en pittoreske dorpjes. Kortom, de elektrische koerier uit Hilversum, zero2green Courier Services, zorgt ervoor dat alle inwoners duurzaam en emissieloos kunnen verzenden en ontvangen.

Uniek in Nederland

Duurzaam en

ZERO-EMISSION

100% elektrisch

NL en EU dekkend

Binnen een half

UUR BIJ U

Vaste prijs afspraak

100% elektrisch

Koerier Hilversum

zero2green, ofwel de “Tesla koerier”, vervoert uw zending 100% elektrisch. Dus zonder uitstoot en CO2-voetafdruk verlagend. (Denk bijvoorbeeld aan uw CO2-prestatieladder!)

Tarieven Koerier Hilversum

Tarieven vanaf € 0,45 per km, altijd een vaste prijs, zonder verborgen kosten.

Binnen 30 minuten

De chauffeur haalt vrijwel altijd binnen 30 minuten uw zending op om die direct te gaan bezorgen. Dus geen overslag en altijd persoonlijk afgeleverd.

Neem contact op

6 dagen per week via 035 2055 035           

7 dagen per week via info@zero2green.nl
7 dagen per week via offerteformulier       
7 dagen per week via contact pagina         

Duurzame partner in Hilversum

Betrouwbare partner

zero2green is uw duurzame en betrouwbare partner in Hilversum en omstreken voor het vervoeren van pakketten en goederen. Hoewel nog klein heeft zero2green grote ambities om ons prachtige Hilversum incl het Gooi en omstreken mooi en schoon te houden. Dat doet zero2green door middel van het gebruik van een 100% elektrische auto. Dus geen uitstoot van CO2, uitlaatgassen en fijnstof.

Persoonlijk en duurzaam

Duurzaam vervoer is van belang voor veel ondernemers hier in Hilversum en omstreken en voor het Mediapark natuurlijk, maar ook voor de particulier. U kunt erop rekenen dat het vervoer goed geregeld is. Zo zorgt zero2green namelijk voor een vlekkeloze en persoonlijke verzending of ontvangst van uw goederen. Dat is het voordeel van een regionale, kleine onderneming zoals zero2green.

Groen netwerk

Mits het die ene keer niet gaat lukken om uw opdracht aan te nemen dan kan ik terugvallen op een groot netwerk van collega’s. Hierdoor kan ik er voor zorgen dat uw opdracht toch zo groen mogelijk bezorgd wordt door zeer betrouwbare en ervaren partners.

Voor wie is zero2green dé koerier bij uitstek?

Voor elke particulier, zzp-er, bedrijf, winkel, kantoor of overheidsinstelling kan zero2green alle spoedzendingen (en ook zendingen met minder spoed) emissieloos en schoon verzenden en bezorgen. Heeft u regelmatige verzendingen en ontvangsten? Dan zorg ik voor korting. Is er sprake van grote verzendingen? Ook dat kan zero2green verzorgen.

Altijd een daadwerkelijke duurzame vervoersoplossing om de hoek, Hilversum verdient het! Wordt ook klant en geniet van de vele voordelen van de koeriersdiensten van zero2green!

Geverifieerd door MonsterInsights